lauantai 7. maaliskuuta 2009

Mitä tekee aito koiraharrastaja lauantai-iltaisin?Ette ikinä arvaa, no juo tietysti limpparia ja treenaa koiria.. Asiasta tekee vielä huvittavamman se että meneillään on ukkojen saunailta, sain siis agilitysulkeisiin erittäin asiantuntevaa yleisöä kun esittelin koirien multitalentkykyjä vinokepeillä ja hypyillä jotka koostuivat rahkaämpäreistä ja suksisauvoista..Yleisö oli hyvinkin vakuuttunut koirien taidoista ja luultavasti jatkoivat kylpytynnyrissä tämän(kin) asian puimista.. ;)

Itse olen todella tyytyväinen treeneihin, ja aivan käsittämätöntä miten yhteistyökykyinen koira minulla on, hyvähermoinen, ahne sekä sopivan viettinen. Laiskan treenaajan unelmakoira! Olen pyrkinyt pitämään jäitä hatussa ja tekemään mahdollisimman lyhyitä ja ytimekkäitä vetoja saalisvietillä palkiten. Ja toimii.

Keppejä treenaan siis vinokepillä, mitkä ilmestyivät tuonne takapihalle pienellä vihjeellä.. Tekemiseen meni kuulema tunti- eli taitaa olla noissa myyntitavaroissa paljon ilmaa välissä;) Mukava opettaa niillä koska ei tarvitse huolehtia aloituksen suhteen ja koira oppii heti alkuunsa menemään luotisuoraan. Kukkahattu-koulutus rok,rok:)


Tänää on Luumäellä tarjolla off-roadia 24h putkeen "Lost in Bonehill." Ei juma, tyypit rymyää tuolla pitkin mettiä kalliilla vehkeillä ja ettivät jotain rasteja ja rikkovat autoja, juuu-u. Pitänee änywäy käydä kattomassa meininkejä, osallistujia peräti 77 eli on vilskettä ryteiköissä.(ja paikallisessa, vink*vink*)
Ei kommentteja: