lauantai 25. huhtikuuta 2009

Kausala 25.4

Bis-kehä Kausalan malliin

Tänään vietettiin kaunista ja lämmintä päivää Kausalassa, jossa oli Match Show. Ravilinna on aivan mielettömän mukava paikka viettää koirien kanssa aikaa, tilaa löytyy jokaiselle, hyvä kenttä ja mukavia maastoreittejä menee aivan vieressä. Koiria oli saapunut paikalle sankoin joukoin, pikasen laskennan tuloksena on varmaankin karvanverran alle 100kpl. Luokkia oli 4, eli pennut, pienet, isot ja monirotuiset, eli Bis kehässäkin oli vilskettä ja tuomareilla riitti vielä miettimistä sielläkin.

Tuulemme olivat tänäänkin suotuisat, punaisista luokkavoitto ja BIS kehässä jatkoon ja sijoitus 3. Bis-kehässä oli kunnon "sakemanni" meinikiä juostiin ja juostiin, pudotettiin porukkaa ja sitten taas juostiin;) Wepillä oli taas ihan omaa kivaa kehässä, porskutteli menemään minkä kintuistaan pääsi ja nautti taas jälleen saamastaan huomiosta;)

Päivän päätteeksi kävimme Tiinan, Arwon, Warman, Woiton, Chiqin sekä Wepin kanssa lenkillä Luumäen maalaismaisemissa sekä tallasimme esineruudun pellolle. Hyvin löytyivät esineet ylös, mukava treeni taitaville PK-lupauksille;) Ihana päätös päivälle, kyllä näitä koiria kelpaa paijailla.


Ei kommentteja: