sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Match Show Savitaipaleella 24.5Tänään vietin aurinkoista päivää Savitaipaleella, missä oli savitassujen järjestämä mätsäri. Tuomareina toimivat Minna Kunttu, kennel Alder Glades & Bernadetta Drozdowska, kennel Homestar. Sain myös esitettäväkseni kauniin ja hyväliikkeisen bc-nartun Tähden, kun omistaja joutui vaihtamaan paikkaa juoksukilpailuihin Säänjärvelle. Tähti oli nimensä arvoinen stara- kylmänviileästi voitti parinsa ja ankaran juoksutustaiston jälkeen tuli luokassaan toiseksi. Kiits Mirva lainasta, toivottavasti tulos miellyttää;)

Sitten piti lennossa napata tämä portugalilainen pinkoja, tuomari olikin hyvin kiinnostunut tästä tapauksesta ja kyseli lontoonkielellä, että onko hää näyttelyissä käynyt.. Jäykällä englannilla sain sanotuksi jotain hiton outoa mongerrusta, ihan hävetti mennä kehään uudelleen;) Mutta siitä huolimatta voitettiin punaiset ja saatiin tiketti BIS-kehään.. Vau! Sivusilmällä katselin muita luokkavoittajia ja aattelin, että kärkeen ei ole tälläkertaa asiaa, mutta kappas kummaa Wepin ympäriltä porukkaa hävisi ja loppujen lopuksi oltiin kultaisennoutajan kanssa kahdestaan kehässä. Ja pitempi korsi osui Podengoon. Ops;)

Nappasin kotimatkalla Maijan Lemiltä kyytiin ja Weppi tarjosi pitsat kokoporukalle, sen verran säästöä tuli tuosta suuresta voittosäkistä, sekä ilmaisesta osallistumisesta ensivuodelle;) Kiertopalkinnon kun muistasi vielä kaiverruttaa niin siinähän se sitten olisi.. Onkohan kellään havaintoa, että laitanko vain "Weppi" vai saakohan kasvattajaakin mainostaa?

Ihana päivä pulkassa, henkseleitä paukutellen kohti huomista;)

..kuvia löytyy http://www.savitassut.com/ ja niistä klikkaa 24.5

Ei kommentteja: