sunnuntai 11. lokakuuta 2009

SPEEDRACE KOTKASSA 3.11


Speedrace eli koirienkiihdytyskilpailu oli tarjolla Kotkassa, ja sinnehän me tietysti ängettiin mukaan, Luokkajärjestys oli MAXI-NITRO-MEDI-MINI joten aamupäivä menikin Ketyillessä ja strategiaa hioessa.
Matkana oli n.100m, koirat jätettiin kiinnipitäjälle lähtöön, ja itse juostiin radan toiseenpäähän huutamaan koiraa luokse. Aloin olemaan jo huolissani ennen lähtöä, että mitähän tästäkin tulee kun koira on niin omissa maailmoissaan aina ennen juoksuja, liian rauhallinen ja poissaoleva. No, jätin koiran Tiinalle ja lompsin toiseen päähän- ja juma että tuli lujaa, 9.25s, joka riitti sijoitukseen 2./58 :) Mainittakoot että Medit voitettiin ajalla 8.07s. ja maksit 7.50s.
Sunnuntaina olikin lähtö Tallinnaan ja Weppi meni yökylään Heidille, jolla on 2 bisonia. Weppi oli ilmeisimmin käyttäytynyt edukseen, oli päässyt mukaan työkeikalle ja agilitytreeneihinkin. Heidikin ihmetteli sitä miten tarkkaavainen ja seurallinen koira tuo on, on aina sielä missä itsekkin ja tapittaa silmiin minkä kerkeää. Jos muulloinkin hoitopaikkaa tarvitsen niin ehdottomasti pitää viedä Heidille, muualle ei kuulema saa viedä- ja vapaatkin järjestyy heti jos Weppi on tulossa;) *nauraa*

Ei kommentteja: