tiistai 5. tammikuuta 2010

Viimeistelyä agilitykisoja varten..

Kuva 01/2010
Eli nyt se on totta, ilmotin Wepin ensimmäiseen viralliseen agilitystarttiin joka on 9.1, apua;) No ei vainaskaan, koira on just niin hyvä millaiseksi olen sen opettanut ja ohjaajaa voikin välillä ruotia vähän rankemmalla kädellä;) Wepin kanssa olen nyt kisojen alla treenannut ihan simppeleitä 1-luokanratoja, silleen hyvällä vireellä ilman virhemahdollisuuksia ja kummallakin on ollut oikein mukavaa. Kontakteja ollaan hiottu, keppikulmia höystetty ja koitettu pysyä lähdössä jälleen paikallaan. Että tuo on inhottava opettaa/vaatia kun yrittää nostaa virettä mahdollisimman ylös, ja sitten pitäisi vaatia pysymään rauhallisena lähdössä paikallaan. Ja jos kovistelee virheen jälkeen, niin se siitä vireestä/treenistä. Voi apua, kyllä on haastavia nämä herkkis-neidit;) Mutta luulen jälleen selättäväni ongelman kukkahattuilulla ja naksun käytöllä sekä huumorilla..


Radoissa muuten ei ole ollut yleisellä tasolla mitään ongelmia, koira on pirun nopea, upeita itsenäisiä keppejä tekee ja kontakteille osuu kivasti. Rimoja ei ole koskaan pudottanut eikä kentältä karannut;) Putkesta koira tulee aina suorinta reittiä mun luokse, eli ohjauksessa pitää ottaa se huomioon, ettei esteitä jää välistä. Odotettavissa lauantaita ajatellen vauhdikas hylky tai nopea nolla;)


Imatralla olisi loppiaisena epikset, mutten taida osallistua näin lähellä virallisiakisoja, fiaskoradan jälkeen olisi niin inhottavaa mennä virallisiin. Match show taitaa vetää pitemmän korren huomenna.
..kuvat on muutes napsittu uudella olympus x-930 kameralla, 12 megapikseliä ja ennenkaikkea väriltään pinkki =)

Ei kommentteja: