sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Valmistautumista agilitykisoihin/näyttelyihin..Pienoisessa mielenhäiriössä ilmotin molemmat koirat Lappeenrannan näyttelyihin, ja bordercollie rouvalla on viimeeksi näyttelyhihna ollut kaulassa 2006 =) Pitikin heti ilmottautumisen jälkeen käydä pihalla koittamassa kuin kulkee ja näköjään samaan malliin kuin ennenkin eli häntä suorana napittaa silmiin ja juoksee silminnähden vinossa.. Kumma koira kun ikinä ei muuten nosta häntää kuin viretilan noustessa;) Eli paikkaan tilannetta heti naksulla ja namialustalla, jos vaikka kuukauden päästä oppi olisi perillä ja selvittäisiin kehäkierros kunnialla läpi.. Hyvin on muistissa että namihelähtää kun kontaktia ottaa ihmiseen, toivottavasti kerkeän kuukaudessa muuttamaan tätä käyttäytymismallia.. Apua..

Weppi painii kontaktiongelman kanssa tai siis lähinnä minä, loppuasento on nyt suht varma (two on-two off) mutta liikerata on väärä, eli tuijottaa minua kokoalastulon ajan.. No tähänkin löytyy ratkaisu toivottavasti tästä namialustasta, vaikka olenkin vannonut itselleni ettei Wepille passaa mitään maahan jättää, koska luuhausvaara on hyvinkin suuri;) Onneksi puominpätkä löytyy kotonta ja kinosta senverran että saa kätevästi sopivaa kallistuskulmaa säädettyä;) Viikko aikaa saada homma skulaamaan Lappeenrannan kisoihin, iik :)

Eli nyt vain itseä niskasta kiinni ja treenaamaan koirat kuntoon kevään koitoksiin....arkistosta löytyi humputtelukuva vuodelta 2007,jolloin oltiin ensimmäistä kertaa Liettuassa ja matka hulvattomien Kotkalaisten kera jälleen lähestyy;)

Ei kommentteja: