sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Tammikuu takana


Viikko on vierähtänyt jälleen erittäin nopeasti ja kaikkea kivaa on tapahtunut myös tälläkin viikolla.

 Weppi kulkee agilityssä jäniksenkäpälän siivittämänä erittäin nopeasti ja osaa pujotella nopeasti myös väärältäkin puolelta. Tekee tiukkoja käännösiä ja pysyy hyvin hanskassa- ja koiralla on oikeasti hauskaa. Jees, tää on oikeesti hyvä juttu! Lauantaisin Wepillä on saunapäivä ja nautiskelee kovasti löylyistä. Saunan jälkeen ohjelmaan kuuluu myös hieronta class ohlssonin-hierontakäsineellä ja kylläpä on portugalilaisella kissanpäivät;)

Nasta on myöskin viisastunut viikossa ja pysyy suht hyvin lapasessa vaikka olisi muitakin virikkeitä tarjolla kuin emännän totteleminen. Hiihtoreissulla tapasimme irti juoksevan koiran,puhalsin pilliin- ja saksalainen saukko tulikin luokse eikä lähtenyt perään. Sama toistui myös autolle mentäessä kun pikkulapsia oli ilmestynyt pulkkamäkeen ja Nasta oli tietysti menossa tervehtimään mutta kiltisti tuli luokse kutsusta vaikka aavistuksen viivyttelikin. Olen tosi ylpeä tästä pienestä saavutuksesta, jee;)

Tokossa ollaan etitty tunnaria, harjoiteltu vauhdissa maahanmenoa, tehty kaukokäskyjä sekä luoksetuloa. Ei valittamista, jossei onnistu liikesarjana niin helpotetaan ja vaikeutetaan sitten taas lopuksi. Täytyisi ehkä alkaa vaatimaan enemmin, onhan pentukin jo 8kk vanha, mutta minkäs tälle kukkahattuilulle oikein mahtaa:)

Ei kommentteja: