lauantai 7. toukokuuta 2011

agilityepiksiä Zeljko Goran mukaan;)

Pitihän se tietysti osallistua vielä Imatran epiksiin kun oli niii-in kaunis ilmakin;) Radassa oli jotakin hyvin tuttua, ja kappas siinähän oli paljon kohtia Zeljko Goran- valmennuksesta mikä oli taannoin Valkealassa, mitä itsekkin kävin seuraneidin roolissa katsomassa..

Alku tuntui olevan monelle hankala, mutta onneksi itsellä oli opit muistissa ja muisti vekata oikein niin koira kääntyi helposti oikeaan päähän putkea ja seuraavan hyppykompleksin juoksulinjatkin oli hyvin muistissa. Kompastukseksi tuli A-este, missä kerkesi kynnet käymään (omavirhe) ja siitä sitten HYL. Loppurata oli ihan humputtelua, Weppin taiteilijansielu ei tykännyt kieltämisestä ja loppurata oli mummotmäessä käsijarrupäällä-meinikiä, ei hirveesti kerrottavaa jälkipolville;) Mutta tästä viisastuneena- nyt jää lenkkarit oikeesti narikkaan ja sillä siisti :DD

Saksansaukolle on nyt oikeasti tullut korvat takaisin, tottelee niin nätisti vapaana ollessaan ja sisälläkin siitä on tullut pikkuvauva<3 Tykkää leikkiä selällään pitäen lelua etukäpälöiden välissä kuin kissa ja siitä sitten jumppaa lelua suuhun ja takas ylös. Taivas että naurattaa moinen tuusailu, on se vaan hupsu. Tällähetkellä reenataan julkisillapaikoilla joutenoloa, mikä tuntuu olevan nyt todella vaikeaa. Mutta eiköhän se tästä, hyvällä tai pahalla/ sopivalla miksauksella;)

Ei kommentteja: