sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Caddyllinen menestystä Varkauden koiranäyttelyissä :)

Varhain lauantaina lähdimme tyttöjen kanssa Varkauden koiranäyttelyyn ja päivästä tuli menestyksekäs meille kaikille:)

Ensimmäisenä kehään pääsivät kelpie-pojat Arwo ja Woitto- saaliina kaikki mahdollinen eli ROP+ROP-VET ja Arwolle SERT eli tulostavaille FI MVA :) Hienoa työtä ja onneksi olkoon!!
Seuraavaksi vuoroon pääsi kuvankaunis malineiti Hotti ja vei myös tuomarin sydämen menneessään ollen ROP-pentu ja koiralle hehkutettiin lupaavaa ja loistavaa tulevaisuutta;) Hottiksessa on vain sitä jotain, mii laik a lot :)))

Weppi pääsi kehään viimeisempänä ja tälläkertaa eniten kilpailua oli yllättäen podengoilla. Tuomari antoi kaikille koirille SAt, ja Wepistä leivottiin loppujenlopuksi ROP :) Sanoi pitävänsä koirasta todella paljon, siinä on kaikki rotumääritelmän mukaiset asiat kunnossa, luonteeltaakin hurmaava, mutta harmitteli sitä muutamaa senttiä mikä saisi olla korkeudessa vähemmin. Ilman niitä kelpaisi esimerkiksi myös portugalilaisille kasvattajille lähes ideaali podengo yksilöstä. Kyseli vielä kertaalleen koiran kasvattajan sekä vanhemmat eli kiinnostusta selkeästi oli;) Veitseä on haavassa käännetty monesti, mutta Weppi on Weppi ja täydellisempää harrastuskaveria/perheenjäsentä en voisi edes kuvitella koosta huolimatta ;)

"Exellent type, constricted& format. Correct size. Very nice head. Eyes should be darken. Exellent teeth, ears, topline,chest,shoulder, and tail. Correct neck. Very nice character. Very typical moverment."  VAL ERI1 PN1 ROP Jean-Lois Grunheid, Ranska

Ei kommentteja: