keskiviikko 17. elokuuta 2011

Kuulumisia :)
Niinhän siinä kävi, Weppi aloitti juoksut ja tauko tuli jälleen agilityyn.. Mutta onneksi kerettiin muutamat treenit käydä ja lennokas portugalilainen näytti osaamisen ja emännälle jäi hyvä mieli. Weppi on nyt siis juoksutauolla, treenailee lapsenhoitoa sekä jäniksien takaa-ajoa ja molemmat sujuu erittäin mallikkaasti;)

Nastasta on tullut mopokoira, iltaisin juoksee aina mopon viereen ja haluaa lähteä ajelulle, tälläinen lenkitysmalli on myös isännän mieleen:) Noudot alkavat sujumaan pakastelinnulla, damit on edelleen yök- pakkonouto ei siis todellakaan sopinut herkälle nuorelle neidille.. Noh, se oli täysin omavirhe vaikka aika nätisti yritinkin viedä pitoja läpi.. Tästä ollaan nyt otettu opiksi ja jatketaan jälleen silkkihanskoin :P
Kavereita on käynyt kylässä ja ehkä sunnuntaina saadaan nauttia jälleen Hotin (mali) sekä Stellan (esp.vesikoira) railakkaasta seurasta. Jännä miten kolme samanikäistä narttua tulevat juttuun, toivottavasti tämä mutkaton ystävyys säilyisi vielä pitkään<3

Lapsi saatiin kastetuksi, juhlat pidetyksi sekä papin edessä sanottiin kertaalleen tahdon. Oli oikein mukava lauantaipäivä,ruuat maistuivat vieraille ja makeaa oli tarjolla mahantäydeltä. Tytölle tuli nimeksi Aino Sivi Amanda ja kaikki nämä nimet löytyy sukupuusta. Aino on isänäidinisänäiti, Sivi äidinäidinäiti ja Amanda  isänisänisänäiti :)

Lopuksi vielä muutama kuva juhlista ja herkuista, leipominen on ihanaa ja jos joku tarvitsee juustokakkuja niin kantsii nykiä hihasta, niistä tuli superhyviä<3Ei kommentteja: