sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Tampere KV 14-15.3.2009Eilen korkattiin näyttelyvuosi Tampereella, pkk podengoja oli ilmoitettu näyttelyihin peräti 23, mikä taitaa olla ihan suurin podengo määrä mitä on ollut;) Tuomarina toimi saksalainen rouva Birgit Piesk, joka oli saanut harjottelija arvostelijaksi Marianne Holmin.

Pisimmän korren veti tällä kertaa Wepin täysveli Irezumi Nascer do Sol "Oliver" ja Vsp.nä oli Acacia do vale do Juiz "Martta." Ihan tyhjin käsin mekään ei kotimatkalle lähdetty, vaan viemisinä oli Vara-Cacib ruusuke, mikä vierähti jostakin välistä, kun aivan kuumaan kärkeen ei mahduttu tälläerää. Eli tuloksena ERI ja valioluokan 2. sija- sekä vara-cacib, hauskasti näin. Arvostelu oli todella erinomainen, noottia tuli ainoastaan koosta, harmi ettei ymmärrä sanaakaan saksaa ja saanut selville paljon saivat mitatuksi;)


Kotimatkalle lähdettiin hyvillä mielin, ja pakkohan sitä oli ajaa IdeaParkin kautta, lompakko keveni huomattavasti siinä kauppakeskuksessa, mutta aivan mahtavat ja huikeat puitteet kyllä oli.. Ihmettelen suuresti miksei Lappeenrannassa ole vastaavaa- vaan Myllymäkeekin rakennetaan alvariinsa putinkeja toisensa viereen, miksi ihmeessä ei tehdä yhtä suurta kun tilaakin aikoinaan olisi ollut ja ostovirtaa myös rajantakanta?


Seuraavat kisat mitkä käydään on luultavammin agilityn puolella, ja odotankin innolla, että päästään treenaamaan ihan kunnolla. Tavotteita on ja saas nähä miten neitojen käy;)