torstai 4. helmikuuta 2010

Epäviralliset agilitykisat 7.2.2010

No niin, tänään oli epäviralliset agilitykisat ja meiden ensimmäinen startti kovassa porukassa, eli ihan kilpailijoiden radalla. Tuomarina toimi tällä kertaa Ari Saavelainen. Rata oli mukava ja suoraviivainen, muutamalla kiperällä koukerolla höystettynä.

Luokkajärjestys oli medi-maksi-mini ja rataantutustuminen kaikilla yhtäaikaa. Kauheeta startata vasta aivan loppupäässä olin aivan varma,että unohdan radan monta kertaa ennen omaa suoritusta;) Mutta hyvinhän se meni, ylivoimaisen voiton tärveli taas tuttu ongelma eli puominalastulo..

Suoran alun jälkeen vauhtia oli huimasti ja koira paineli häntäsuorana esteeltä esteelle ja jokseekin herranhallussa koko koira.. *nauraa* Puomilla loikkasi alastulon hiuksenhienosti ja siitä 5 virhepistettä. Loppurata menikin huipusti, muutaman kohdan näin jälkikäteen ajateltuna olisin voinut hoitaa huomattavasti paremmin/lyhyemmällä tiellä. Noh, rutiinin puutettahan tämä vain on, tästä se lähtee kulkemaan ja kerrankin olen iloinen samasta virheestä koska selkeesti paikattavissa on =)

Tuloksena siis
31.74/-28.26 ja ratavirheitä 5. Niin ja pronssia nopeimmalla ajalla- kulta ja hopea menivät puhtaille suorituksille. Hyvä mieli jäi ja kyllä se mitalli tästä kirkastuu:)