perjantai 5. marraskuuta 2010

Puppyshow lähestyy uhkaavasti :)Nasta ensimmäinen näyttely lähestyy uhkaavasti ja näen suorastaa painajaisia tulevasta katastrofista;) Virtaa tuntuu olevan pirusti ja koira on jatkuvalla ON-asennolla, kauniista, klassisesta ja seesteisestä näyttely meiningistä ei ole tietoakaan.. Juostessa loikkii kuin jänis ja yrittää repiä housuja alas, seistessä kuolaa ja puree kättä.. Onneksi näyttelyyn on aikaa vielä kokonaiset 24pvää ja sisuuntunut handleri aikoo tehdä kaikkensa ennen näyttelyä ;)

Tottis onnistui tänään yli odotusten, kohtahan tästä voi lähteä jo kisaamaan;) Osaa näköjään sellaisia liikeitä, mitä en ole edes alustavasti opettanut- on se sitten fiksu;) Ei- ja saa on avainsanat kaikkiin tärkeimpiin liikkeisiin, luoksetulokin onnistuu parhaiten saa käskyllä, taidankin pitää sen siinä ja myöskin noudossa. (joka pvä treenataan tätä ruokakupin äärellä.)

Tykkään kyllä mahdottomasti tästä rodusta; vilpitön, eloisa,ystävällinen ja energinen, ei pääse emännälläkään persaus leviämään kun tämä rotu vaatii paljon liikuntaa jo penskana, 2h ei tunnu missään ja pyörälenkit ovat vain alkuverryttelyä;) Mii laik.