torstai 12. huhtikuuta 2012

Valaistuminen

Maanantaina olin oikein supertehokas perheenäiti. Aamulla pyörähdin malinoiskehässä Lappeenrannan koiranäyttelyissä, sieltä vaatteiden vaihdon jälkeen agilityhallille ja siitä tokokentälle. Harvemmin sitä tulee kikkurat päässä ja poskipunat poskissa treenattua koiria. Mutta kerrankun pääsee kotoa karkamaan ni ollaan sitten kokorahalla ;)

Agilitytreenit Wepillä ja Nastalla ookoo. Weppi on valeraskaana ja vaisu, muisteltiin enimmäkseen  kontakteja. On se vaan hieno koira, tekee poikkeuksetta just niinkuin haluan. Ei anna äiskän laiskotella vaan tiukkaa juoksutreeniä alusta loppuun, jos ite hidastelee niin samaa tekee koirakin. Pikkuajuri<3 Nasta on super, agility sopii hyvin kuullunymmärtämisprojektiin ja työmäärä nähden kelvollinen tapaus. Aloitettiin ihan oikeassa ryhmässäkin ja toistaiseksi kiitettävä oppilas. Hauskaa tehdä pelkistettyä treeniä pitkästä aikaa, viimeeksi oli 7 erilaista estettä plus takaakierto ja ryhmäläiset olivat aivan kauhuissaan;) Tälläistä kaipasinkin, mukavaa yhdessäoloa takuuvarmalla onnistumisella.

Tokosta pitää mainita senverran, että näyttöruutu oikeasti toimii. Pidin sitä aivan huuhaana ja kappas p*erkele, pari toistoa ja Nasta tarjoaa ruutua itse. Oli oikeasti sen näköinen että lamppu syttyi ja oon vieläkin niin onnellinen vaikka tapahtuneesta on jo neljä päivää ;). Nyt jaksaa taas puurtaa, seuraavaa odotellessa :DD

Saksalainen vehkapupu :) Huomaatteko miten törkykarvainen on siisteytynyt viimepäivinä?