sunnuntai 1. elokuuta 2010

Kouvolan Agilitykisat 31.7

Käytiin Wepin kanssa agikisoissa Kouvolassa, tuomarina toimi Mattson- joka  oli tehnyt aika kimurantit ykkösenradat, mutta kyllä niistäkin olisi voinut nollat saada, jos olisi ollut hiukan skarpimpi. tulokset löytyy täältä.

Ekana oli hyppyrata edessä, koira sekä ohjaaja täysin nukuksissa, tuloksena siis 10. Virhe kepeiltä sekä muurin ohituksesta. Loppurata tuntui jo hyvältä, käynnistysvaikeuksia siis.

Toka rata oli niin hyvä kun voi vaan olla, puhdasta mentiin loppusuoralle asti, jäljellä oli vaan puomi sekä loppuhyppy- ja mitä ihmettä Weppi kääntyi kesken puomin ylösmenon ympäri... Arg... Mattsonin kanssa juostiin vielä jonkuu matkaa eteenpäin, ennenkuin tajuttiin että koirahan puuttuu puomilta ;) No, ympäri vaan, maanittelemaan koira suorittamaan viimoiset esteet. Puomi oli ilmeisemmin vasta maalattu ja aurinko häikäisi todella kovin nousua, eli tuskin mistään sen vakavammasta oli kyse. Lohdutukseksi saatiin sij.3 ja muumimuki sekä lakupussi kotimatkalle :D

Nasta oli kisoissa maskottina mukana, ja käyttäytyi todella hyvin- eräskin tuli kysymään onko kyseessä aikuinen metsästyslinjainen spanieli, toinen veikkasi braccon pennuksi.. Joo, vähän pieleen meni, näköjään mulla edelleen on eksoottinen sekä tunnistamaton rotu vaikka rekisteröityjä kk.saksanseisojia on 8 340 kpl. Sawo Showssa niitä on ilmotettuna 7kpl,  ja  podengoja 5kpl rekisteröintimäärät on hiukan eri... (Popopkk 248kpl.)


Sisko ja sen veli kotimatkalla Parkanosta.

Identiteetti hukassa ;)Pennut 4vkoa