lauantai 14. heinäkuuta 2012

Tokoleireilyä osa 1

Ensimmäinen leiri-ilta LPKYn tokoleirillä takana ja tehtiin alkupuhteiksi alokasluokka kokeenomaisesti läpi. Olen niin onnellisuuskuplassa vieläkin; suoritus oli hieno, katsekontakti kesti kaikki seuruut ja häntä heilu koko kehän ajan <3 Noottia sain siitä että koira painaa,kävelen vinoon ja käännöset vasemmalle aivan kauheita- onneksi video oli kuvattu armeliaasta kuvakulmasta ja olen vaan niin tyytyväinen kokonaisuudesta :DD

Liikkeestä seisominen meni nollaksi, kun olen käskyksi vaihtanut sei-so ja sanoin taas vanhasta muistista top.. Nasta oli että whaat, en tajuu- uusin liikkeen ja taas hyvä.

Kotiläksynä sivu-käsky käyttöön luoksetuloon sekä jäävien lopetusasentoon istu-käskyn tilalle. (Miksi en ole tajunnut aikaisemmin? ) Nyt treenataan myös takapuolen käyttöä mihin sain useamman hyvän vinkin. Niillä pitäisi vasemmalle käännökset parantua huomattavasti. Oli mukava huomata että olin ajatellut purkaa liikettä samalla tavalla miten viisaammat neuvoi, sain hyvää vahvistusta ajatukselleni. Olen kyllä totaalisesti hurahtanut tokoon, tää on vaan niin ihanaa!!

Nastan onnellisuus fasaaneita, kovasti kasvaa nekin.