lauantai 24. lokakuuta 2009

Juoksutauko

Nyt on harrastaminen taolla juoksujen takia, aluksi ajattelin jos vielä kerran koittaisi astuttaa, mutta parinpäivän pohtimisen jälkeen taidan jättää väliin ja steriloida koiran maaliskuussa. Käytin Wepin hännänaluslääkärillä Mäntsälässä, jossa pengottiin värkkiläpi etsien syytä hedelmättömyydelle. Muuten näytti siistiltä, rihmottumaa ei virtsaaukon suulla ollut mitä tietysti itse diagnosoin jo etukäteen, ainut poikkeama löytyi kohdusta, joka oli turhan laaja/nesteinen näin varhaisessa vaiheessa. (Proget 1.2) Yleensä tälläisiä kohtuja näkee vain vanhoilla nartuilla, mikä tietysti lisää kohtutulehduksen riskiä huomattavasti. Ja maalaisjärjellä ajatellen, kiinnittyykö alkiot edes kunnolla kohtuun? Jos on nesteinen? Vasen puoli oli taassen siisti. Suositteli siis sterilointia, kunhan ensiksi pentuni teetän tai olen teettämättä;) Taidan siis passata, nyt menee suunitelmat uusiksi pennun suhteen, mistä ihmeestä saan seuraavan harrastuskoiran? Voi apua.

Agilitytreenejä ollaan pidetty keittiölattialla, takaakiertoa treenataan "osakesalkulla" eli kaljalaatikolla;) Hyvin pääsee veivaamaan/kiertämään ja naksulla saa palkittua oikeassa kohdassa. Ulkokepeistä on nyt verkot pois, hyvin tekee itsenäisesti/tarmokkaasti töitä:) Ihana ja fiksu koira, tekee jos osaan kertoa mitä haluan, jos menee ylihilseen niin tarjoaa nykyisin maahan-menoa palkkion toivossa, pikkubc *nauraa*

Messariin on nyt ilmoitettu, mahanalla karvaa trimmerin jäljiltä ei juuri ole, mutten muutenkaan usko Voittaja-tittelin Luumäeltä löytyvän tänä vuonna, Suomessa on niin paljon laadukkaampiakin narttuja kun W, vaikka samalla tuomarilla oli Jyväskylässä VSP. Pitäähän sitä nyt portugalilaiselle herralle viedä suomalaista naiskauneutta nähtäväksi kun tänne asti tulee;) Viimeeksi Hän puisteli päätään turkkien laadusta, jos meidenkin koirat on alkuperältään portugalista, luulisin että ilmastolla on suuresti osuutta asiaan.. ? Mukava tosiaan lähteä näyttelyihin, Kouvolasta alkaakin olemaan aikaa :)