tiistai 23. maaliskuuta 2010

LIETTUA 2010
No niin, nyt on kuvia ladattu koneelle ja matkaraporttia tiedossa. Lähdimme reissuun Anjalankoskelta perjantaina 12.3.2010 ja 03.00 piti olla tavaroineen paikalla, ihanan aikaista;) Kun häkit olivat tiukasti kiinni ja eukot istumassa, matkan teko kohti Vilnaa alkoi. Laivalla Tallinnaan ja 600km Via balticaa pitkin alaspäin- sieltähän se Vilna löytyi. Matka sujui rattoisasti kuulumisia vaihtaessa ja illalla saavuimme hotelliin, jossa oli myös monia muitakin näyttelyvieraita.

Aamupalan jälkeen 8.30 lähdimme näyttelypaikalle, ja paluu oli luvassa kun viimoinen koira oli ryhmäkehistä ulkona- ja molempina päivinä Weppi sai kunnian viivästyttää muita bussilaisia ryhmäkehien läpijuoksulla:) Näyttelypaikkana oli siisti halli, tungosta oli riittämiin ja onneksi meillä oli oma leiri aivan peränurkassa jossa oli hiukan rauhallisempaa.. Pienten koirien kanssa on niin paljon helpompi liikkua, koirat vaan kainaloon ja menoksi:) Kumpikin koira on aivan rotumääritelmän ylärajoilla ja kyllä siinä hiki tuli pokoa ja sipua kanniskellessa, tuli päivän kuntosalitkin samalla hoidetuksi:)

Illalla saavuimme jälleen hotelliin ja lähdimme koirien ulkoiluttamisen jälkeen kaupungille ja löysimme aivan ihanan kauppakeskuksen jossa visa vinkui varsin kiitettävästi, mutta pakkohan se on kaikkea ostaa kun on niin halpaa:) Saldona oli vaatteita, naamarasvaa, aurinkolasit,tuoksukynttilöitä, pääsiäismunia, käsilaukkuja, fazerin suklaata ja Eini taisi ostaa myös kakkupapereita:) Ei juma, tässä sen huomaa kun ikää tulee niin alkaa hamstraamaan kaikkea mahdollista jos halvalla saa:) 211 Litiä käyhempänä poistuin kauppakeskuksesta, visalaskua odotellessa =)

Kävimme myös syömässä samaisessa kauppakeskuksessa ja ruoka oli todella makoisaa ja edullista. Aivan ihana maa <3Sunnuntaina lähdimme jälleen näyttelypaikalla aamupalan jälkeen ja kehien loputtua shoppailimme jälleen itsemme köyhiksi. Berrakin oli ilmestynyt paikalle tuotteidensa kanssa ja pitihän nyt Suomalaista putinkia kannattaa, pienen taistelun kävin itseni kanssa, jotten ostanut koulutusliiviä itselleni... Vältyin siltä ja nyt tietysti kaduttaa jälkikäteen, 55euroa olisi ollut suht halpahinta... Enskerralla sitten =)

Näyttelyn jälkeen lähdimme Baltian suurimpaan kauppakeskukseen AKROPOLIKSEEN ja siellä olisi voinut viettää vaikka koko päivän... Niin paljon kaikkea ja nii halpaa.. Kengät tarttui syömisen lisäksi sieltä matkaan, onneksi aika oli kortilla, muuten visalasku olisi takuulla vieläkin suurempi:)

Paluumatka alkoi, ja tämä etuoikeutettu neitipodengo pääsi matkustamaan ihmisten keskuuteen bussintakaosasta, kun sille alkoi selkeesti mökkielämä piisaamaan.. Noh, siinähän se tyytyväisenä vieressä matkusti, itse en todellakaan pystynyt kunnolla nukumaan kun koira oli niin leveästi kun suinkin pystyi, mutta pitäähän kansainvälisellä missillä ollakin etuoikeuksia ja päästä matkustamaan A-luokassa- palvelu tuntuu hyvin pelaavan aina näiden pikkukoirien kohdalla, kun antaa pikkusormen se vie koko käden *nauraa*

Aamulla olimme satamassa Tallinnassa ja ihanan laiva-aamiaisen jälkeen shoppailimme vielä viimoisia ropoja ja odottelimme jo kovasti nukkumaan pääsemistä ja omaa sänkyä..

Aivan upea matka takana, menestys oli loistava ja seura mitä parhainta, kiitoksia asianomaisille mukavasta 4pväistä, A-luokan reissu akkaporukassa parhaimmillaan :)