maanantai 21. marraskuuta 2011

Luvallinen nollavoitto portugalilailselle :)

kaksi kisaa- kaksi voittonollaa- nyt on syytä juhlaan :))

Niin kävi Kotkan kisoissa, Pertti Siimeksen radat sopii meille mainiosti. Molemmat radat olivat mukavia ja sujuvia. Hyppyrata voitettiin ainoalla miinus ajalla, vaikka minusta Weppi oli aavistuksen tahmea. Toka rata oli paljon parempi, kepeillä pieni sotkentuminen ja siitä vitonen- muuten ei moitteen sijaa. Hui, olipas lähellä se kolmosluokka ;) Wepin kausi on ollut kyllä erinomainen, kaksi kilpailua ja kaksi voittonollaa :D Nyt ei edes jännittänyt, nautin vain kotiäidin vapaudesta ja laatuajasta rakkaisen koirien kesken. Saksalainen partasuukin pääsi mukaan ja jännä miten koira muuttui heti ensimmäisien juoksujen jälkeen. Hulivilistä tuli cool ja aikuinen, nyt ei  emännän niska punoita yleisillä paikoilla- Nasta käyttäytyy kuin hienot neidit konsanaan :) Kyllä oli hienopäivä<3

Fasaani rintamalle kuuluu hyvää, päiväkävelyllä saatiin tiukka seisonta. Luulin aluksi että seisoo kauriille mitkä oli n. 150metrin päässä, mutta annoin silti avanssikäskyn. Ja kappas leijonaloikka ojaan ja fasukukolle meni jauhot suuhun, kiroten siivitti välittömästi matkoihinsa. Nastakin jäi paikalleen pönöttämään ja maksimikehut siitä. Vitsit millanen nenä sillä on, kyllä takuuvarmasti linnut löytää jos niitä vaan kulmilla on.

 Meidet hyväksyttiin Kouvolan Kanakoirien jäseniksi ja viikonloppuna onkin sopivasti pikkujoulujahti Kytäjän kartanolla. Odotan sitä innolla, lupaan pitää suuni supussa isännänvuorolla ja ajatella ainoastaan  positiivisia asioita. Läksytyksen yritän jättää ammattilaisille ja ainoastaan tuen ja kannustan aviomiestäni niinkuin kunnon vaimon kuuluu;)

Kuonot kohti uusia haasteita :)