sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Lahden kv

Tänään oli vuorossa Lahden KV-koiranäyttely, hatunnosto järjestäjille, näyttely oli jälleen erinomaisesti järjestetty, harvoin nykypäivänä tarjotaan ilmaista luetteloa ja pyyhkeenkin sai kaupanpäälle:) Hienoa!

Podengoilla tuomarina oli Saija Juutilainen, joka on tykännyt Wepistä erittäin paljon, on laittanut koiran aijemmin Ropiksi sekä Vspksi. Saija oli saanut seurakseen kaksi harjoitusarvostelijaa, toinen oli Ruotsista toinen Suomesta. Hyvin missi hoiti esityspuolen kotiin, ei podengoa haitannut vaikka kolmesti käytiin läpi ja kaikki karvat käännettiinkin;) Upea koira!

Mutta jälleen pääsen sanomaan sen mitä aijemminkin olen sanonut, en erityisemmin arvosta suomalaisia tuomareita kun linja ei pidä, nytkin Weppi upealla arvostelulla EH.. Syynä pohjavilla joka pehmentää turkkia, mutta minkäs teet- meillä ainakin ulkoillaan paljon, ja nautitaan säästä kuin säästä:)

"4v. Kookas, hyvin terverakenteinen narttu joka voisi olla feminiimisempi, erinomainen pää ja ilme. Hyvä purenta. Hyvin rakentetunut. Hienot käpälät. Karvapeite ei näyttelykunnossa, mutta laatu paikoitellen hyvä. Erinomaiset liikkeet joka suunnasta katsottuna."   VAL EH2

Mutta onneksi päivänkruunasi upea saksanseisoja uros, joka voitti 7ryhmän suvereenisti, nimi on pistetty mieleen ja sanoinkin jo omistajille että sulhaskandinaatti on Nastalle katsottuna, jos asiat tulevaisuudessa siihen suuntaan etenee :)

Foto Lahden koiranäyttely