maanantai 25. heinäkuuta 2011

saksalainen edistyy ja portugalilainen toimii :)

Agilityreenit aloitettu ja kylläpä olen iloinen miten taitavat koirat mulla onkaan;) Luulin homman menevän ihan pelleilyksi, koska taukoa on ollut luvattoman paljon ja koirat ovat muutenkin totaalisessa kesäterässä. Mutta kun asettaa riman tarpeeksi alhaalle niin aina yllättyy positiivisesti.

Wepin kanssa otin pätkää karsintaradasta ja nou problem, todella lennokasta ja sujuvaa menoa. Nastan pujottelukuuri on tehnyt hyvää Wepillekin, kepit oli yllättävän hyvät ja muutenkin liikkui plus haki esteitä mielettömän hyvin. Kontaktit otin myös erikseen, yleensä vauhti kostautuu tarkkuudessa- näin myös portugalilaisella.


Nastalle otin hupuhupu kivaa, kokeilin hyppyjä erikulmista sekä yleistä hallintaa. Tyytyväinen saa olla myös tähän koiraan, ei ottanut hajuista häiriötä ja muutenkin treenimäärä nähden yllättävän siedettävää menoa;) Yksi rima tuli alas ja Nasta oli sitä mieltä ettei tahdo sitä estettä uudelleen mennä. Pehmeä koira, se täytyy myöntää- millokohan sitä keinua uskaltaisi reenata.. Huh.

Illan tavoite täyttyi ja hyvänmielen treenit tuli tehtyä. Nyt näyttää siltä että juoksuja odotellaan koko porukalle, joten treenataan mikä keretään ja taukoillaan taas ;)