maanantai 18. kesäkuuta 2012

BC & Kelpie Erkkarissa mukavia sijoituksia!

Sataa, sataa ropisee :) Kuvat @ Miira I

Koiranäyttelyt ovat metkoja paikkoja, arvostelu lajissa kauneus on katsojan silmissä ja rotumääritelmää voi tulkita usealla tavalla. Erikosnäyttelyyn oli ilmoitettu liki 80 bordercollieta joista 50 oli narttuja. Tuomarin mielestäö 99% oli erinomaisenarvoisia mutta SAta sai ainoastaan luokkavoittajat tai kaksi ensimmäistä. Esitin lämpimikseni urosten sekä narttujen avoimessa luokassa kauniit hyvin liikkuvat Story Goes- kasvatit ja molemmilla sijoituttiin kilpailuluokassa ilman SAta. Kovassa porukassa ja isoissa luokissa sijoittuminenkin on jo saavutus:) Olin todella tyytyväinen.

Päivän jymy oli Chiqin lapsenlapsen Ginnyn VARA-SERT ja Chiqi sai ERIn ja oli VET-2 !! Jessus sentäs, 12vuotiaalta veteraanilta melkoinen saavutus ja olo oli kuin maailmanmestarilla! Vihreetä kun lähtee hakemaan niin odotukset olivat ylitetty suuresti! Muutenkin päivä oli onnistunut vesisateesta huolimatta, en muista koska olisin viimeeksi nauranut noin paljon;) Kiitos seurasta tytöt ja onnittelut kaikille tuloksiinsa tyytyväisille, Luumäellä nähdään :)

"Good head with good stop. Good ears carrieds. Good front. Well balanced and good angals. Group ok. Moved well. Good side gait. Overall exellent"   Kathie Kinton