torstai 16. syyskuuta 2010

Sateen jälkeen on aina pouta...


Kaverit villittelee "takapihalla."

Ilmat alkavat kovastikin olemaan syksyisiä ja oikeastaan odotan ensimmäisiä lumisateita, jotta näkisi missäpäin Luumäkeä karhut tällähetkellä seikkailee, kohtahan ne onneksi painuvat talviunille. Sitten voi taas turvallisin mielin tallustella pitkin metsiä, ihanaa:) Otsalampun turvin uskaltaudun vain takapihalle, mikä käsittää lähemmäs 50hehtaaria peltoa, mutta mikäs koirien on siellä juostessa, pääsee itsekin vähemmällä ;-)


Chiqi, Weppi ja Nasta

Portugalinpodengojen erikoisnäyttely on lauantaina Lahdessa, Weppi on ensimmäistäkertaa kisassa mukana, hyvillä mielin lähdetään katsomaan kuinka meiden käy, selkä on leveä edelleen ja nälkä loputon;) Sitä ne naistenvaivat(valeraskaus) teettää.. Vesisadetta on kovasti lupailtu viikonlopuksi, mutta meitä se ei haittaa hagslöf pelastaa minut ja erinomainen turkinlaatu koiran. Pohjavillakin menee sopivasti lyttyyn kaatosateella ja turkki paranee entisestään;-) Optimisti on onnellisempi:) Kiva nähdä tuttuja ja pkk podengojakin on paikalle ennätykselliset 32kpl, taitaa olla miltei maailmanennätys!!

Nasta miltei 4kk

Nastalle kuuluu hyvää ja purentakin on muuttunun normaaliksi saksipurennaksi, Jeee! Ollaan opeteltu perustottelevaisuutta melkeimpä ainoastaan käsimerkein naksulla palkiten. Lisään käskyn pikkuhiljaa mukaan, kun varmuus tekemiseen on selvä sekä häivytän tukimerkit pois.. Saa nähdä onnistunko tällätavalla rakentamaan toimivan TOKOkoiran itselleni, ainakaan käskyt eivät mene kuuroille korville opetteluvaiheessa.. Jos tulee aivan susi niin Lasse saa enemmin metsästysoikeuksia ja kalenterikaan ei täyty pelkästään Toko-kokeista *nauraa*

Uusi perheenjäsen, joka muistuttaa minua työmatkoilla, miksi töissä käydään..

Niin ja tosissaan ranskalainen kaunotar on nyt vaihtunut Skodaan, Renault oli hyvä kokeilu- siis ensimmäinen sekä taatusti viimeinen:) Mulla on nyt hyvä fiilis tästä autosta, tehokas,tilava ja vähäruokainen, I LOVE :)