tiistai 16. maaliskuuta 2010

C.I.B- haaveista tuli totta..


Wepin ulkomaanreissut alkoivat Liettuasta 3.8.07 ja ympyrä on nyt sulkeutunut 13.3.2010 saimme korkata kuohuviinit C.I.B ja LTUV-2010 kunniaksi Vilnassa ja kaikenkunnian tästä saa tuomarina toiminut Leni Finne;) Sittenkin, vaikka olisin voinut laittaa pääni pantiksi ettei siltä tuomarilta käsipäivää enemmän saada- no ei saatu käsipäivää, saatiin tittelit muttei ainuttakaan kädenpuristusta :)

Arvostelusta saa selvää ainoastaan "exellent head type,ears,well bone, dark eyes ja soud mover.."

Sunnuntaina tuomarina oli Tanskalainen Jorqen Hindse, erittäin mukava centleman allrounderi, jonka mielestä Weppi oli päästävarpaisiin ekselenttiä ja kaiken kukkuraiseksi vielä eleganttikin sekä esimerkillinen etuosa=) Sanoi että mielellään tälle koiralle antaa kaiken mitä tarjolla on, jos vain mulle se sopii. Sanoin,että kylhän se passaa, kiitoksia vain.

"good size, elegant, exellent head,exellent eyes, exellent ears, exellent topline, nice body, parable in the front, moves exellent."

Ryhmäkehistä tuli tyypillinen läpijuoksu, mutta sen verran kilpailuhenkeä oli, että juostiin kehästä pois vasta tuomaripöytien jälkeen, pitihän se vielä kerran tuomareille naamaa näyttää ennen takavasemmalle poistumista ;-)

Matkaseurana oli myös 15kk vanha shipperce-uros Tikkari ja sillekin pokkasin LTUJV-10 ja junnuserin- jolla samalla valioitui LTU JCHksi. Sunnuntaina Leni Finne antoi ERIn, muttei halunnut antaa junsertiä. Perusteluita ei sanonut, eikä paljoo muutenkaan ollut juttutuulella. No samapa se, kaikki saatiin mitä oltiin lähdetty hakemaankin.

">


Matkaraporttia kuvineen tulossa vielä lähipäivinä. Madventure kiittää ja kumartaa jälleen, 10 ulkomaanreissua takana ja tittelirivi näyttää nyt tältä:
LTU & LV & EST & BALT & RUS JMVA,
C.I.B. *, FIN & RUS & LV & LTU MVA, LTU V-10, Vilna cup V-10


Suuret kiitokset kasvattajille,Hannu Mutaselle sekä tukijoukoille, vuodesta 1992 olen täälläisestä koirasta unelmoinut ja nyt on vihdoin toteutunut. KIITOS!!