lauantai 21. marraskuuta 2009

Misseilyä ja huikeita ratoja:)

Weppi kevät hangilla, Kuva 03/2009No niin, kävimme Scyn järjestämässä Match Showssa Isänpäivänä ja kotiin viemisinä oli BIS5 sijoitus, mikä ei ollut ollenkaan pöllömmin suuresta koiramäärästä:)

Best In Show

1. Cockerspanieli Hilja, om. Karita Väistö
2. Tanskandoggi Verja, om. Matea Suonio
3. Mäyräkoira Sandra, om. Päivi Leppänen
4. Landseer Hempukka, om. Marita Kontinen
5. Podengo Weppi, om. Jenni Parkkali
6. Landseer Hevi, om. Jari Suomalinen
7. Kääpiöpinseri Jätkä, om. Minna Lömblad
8. Englanninsetteri Diiva, om. Ida Huttunen

LAUN epävirallisissa agilitykisoissa 4. ajalla -13.39 ja tuloksena 5 virhepistettä.
Agilityrata jäi hiukan harmittamaan kun omalla huolimattomuudellani pilasin varman voiton, mutkaputkelta lähdin ahnehtimaan rataa eteenpäin- ja syöksin koiran pois edessä olevalta hypyltä, joten kielto ja 5virhepistettä siitä, mutta muuten rata oli upea. Koira liikkui hyvin ja aivan varmasti haukahtikin kerran, Vau ;) Koirassa alkaa olemaan vauhti kohdallaan, viimetreeneissäkin porsasteli häntäsuorana mihin sattuu ja pisti ranttaliksi aika ajoin- kaasua siis löytyy, mutta ohjattavuus hirttää kiinni *nauraa*

Vanhus Chiqi eli meiden "kämppis" joka vain joutuu asumaan ihmisten keskuudessa lenkkeilee omia iltalenkkejä nykyään.. Ulos kun päästää ja kun silmävälttää nii kiitti ja hei- ja rva on välittömästi tipotiessään.. Kunhan appiukon Rekku hirvikoira palautuu Tervolasta gps-tutkan kera niin arvatkaa vaan kenen kustannuksella sitten pidetään hauskaa;) Naurattaa jo valmiiksi kun näkee nämä rouvan salaiset iltakävelyt, missä lienee käy tanssahtelemassa, se selviää piakoin..


Viekas- kettu Chiqi, 3/2009