maanantai 9. elokuuta 2010

Jaana Siltasen ottamia kuvia Kotkan iltakisoista.


Weppi pnnistaa kohti kakkosluokkaa ;)


Sawo Show 7-8.8.2010

Roadtrip on nyt päätöksessä, Tahko oli mukava paikka olla koirien kanssa, seura mitä parhainta ja Kuopion ntlyistä taisi koko mökkikunnalle tulla paljon menestystä :) 4*rop-vet, 3*Rop, 1*Vsp, 2*varasert, FI MVA ja tietysti asiaankuuluvat Cacibit.

Weppi oli ilmoitettu la&su näyttelyihin, jotka menivät yliodotuksen, plakkarissa Rop & Vsp. Sunnuntaina tuomarina oli Tuula Savolainen, joka kaiveli välillä rotumääritelmää, että mitä hän tekee kun saa koirasta 31cm korkean, muuta vikaa koirasta ei edes etsimällä löydä ja ilman niitä muutamaa lisäsenttiä koira olisi hänen mielestään täydellinen. Sanoin siihen että olen kuullut Vitor Veigan sanovan sen plus 2cm, jos koira on muuten ok. Meinasin lisätä, että Bettyn koirat ovat vieläkin korkeampia ja hyvin pärjäävät ulkomailla..Mutta jokaisessa koirassahan se joku vika pitää olla, ja kun itse en koiraa jalostukseen käytä, minua ei se sentti hirveesti haittaa, saksanseisojan ja bordercollien rinnalle Weppi on kumminkin aina pienin :D Erihän sieltä tuli ja Tuomari halusi valokuvan vielä PN-luokasta, varmasti kilauttaa kaverille, että tekikö mokan, kun palkitsi isomman nartun voittamaan, no ei tartte Jyväskylään lähteä ;)

"Exellent femine head with very nice expression, nice ribcage, exellent topline, sufficient rear angulations, exellent coat texture, exellent movement."
Jose Homem de Mello, VAL ERI 1 PN1 Cacib ROP

"Kookas, kaunis linjainen tyypiltään erinomainen narttu, kaunis pää ja ilme. Hyvät korvat. Kaunis kaula ja ylälinja. Hyvä tilava runko, tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä raajaluusto. Hyvät käpälät. Hyvät suorat edestakaisliikkeet, sivuliikkeiss' hyvä tehokas askel. Hyvin esitetty. Miellyttävä käytös."
Tuula Savolainen, VAL ERI 1 PN1 Cacib VSP