maanantai 22. kesäkuuta 2009

Mikäs siitä sitten kasvoikaan;)Weppi n. 7vkoa (Kuva kennel Irezumi)

Selailin tänään Wepin nuoruuden kuvia, hassua miten koira onkaan muuttunut niin paljon, vaikka itsestäni se on pysynyt lähes samana kokoajan;) Mukava koira ollut kokoajan, mitään eriskummallisia "murkkukausia" ei ole ollut huomattavissa, ainoana miinuksena on nämä valeraskaudet, jotka pistävät pienen pään aivan sekaisin. Kova tyttö päivystämään nuppolankujan liikennettä 16.00-20.30- ruuan jälkeen vahtivuoro loppuu, ja silloin etsii mukavaa paikkaa sohvanselkänojalta;)

Nyt on kotonakin "verkkokepit" ja kivasti hakee aivan itse aloituskulmaa, päivittäin treenataan ja vaikeutetaan parin meetwurstinpalan verran.. Tavoitteena täysin itsenäiset, nopeat ja virheettömät kepit- nyt ainakin näyttää hyvältä ja tekniikka on oikea.

Eilen käytiin korkkaamassa terassikausi muumilimpparilla, menossa mukana Wepin lisäksi Heidi ja Niko koirineen eli bisonit Uuno ja Iina. Mukavasti iltavierähti mieluisassa seurassa, naatiskeltiin auringosta ja juomista, kuka täytti lasin milläkin;) Tästä se kesä alkaa kun loma loppuu..


Weppi kesällä 2008