sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Kisaraporttia:)

Viikonloppu menikin kilpaillessa, lauantaina jaettiin kulta ja kunnia seuranmestaruuskisoissa Lappeenrannassa (agi) ja sunnuntaina vuorossa tottelevaisuuskokeiden piirinmestaruudet Kotkassa. Viikonlopusta jäi todella hyvä fiilis, kummassakin lajissa ollaan kärjen tuntumassa ja ilman pieniä kauneusvirheitä olisi ollut täydet mahdollisuudet kirkkaimpaan mitalliin.

Agilityssä menetettiin mestaruus putkeen viennissä (Weppi), iski paniikki ja vedin koiran oikeasta päästä pois.. Vitonen siitä eikä auta selittelyt. Positiivista oli tietysti se, että kyllä se koira kääntyy putkiltakin pois vaikka olisi lukinnut sen oikeankin pään ;) Rutiinin puutetta ohjaajalta, podengo on nyt hyvässä vireessä ja tekee täyttä totta alusta loppuun. Upea koira, ja jokaisen korulauseen arvoinen- tykkään kyllä valtavasti <3

Nasta kisasi tokon alokasluokassa, ja voi veljet että olin onnellinen kehän jälkeen. Meinasin aivan liikuttua kyyneliin,  koira toimi paremmin kuin hyvin ja oltiin samassa kuplassa nauttien yhdessä tekemisen ilosta. Vapaana seuruussa kävi pieni kämmi kun laitoin hihnan treeniliivin taskuun huolimattomasti  ja Nasta alkoi roikkumaan liivissä kesken seuruun. Onneksi pääsin palauttamaan koiran nopeasti perusasentoon, ilman roikkumiasia olisi ollu 9 / 10 . Toinen kämmi oli hypyssä kun  vaihdoin paikkaa kertaalleen ja Nasta kävi suorittamassa sillä välin hypyn. Nollahan siitä, mutta nyt ollaan oikeilla jäljillä kun hyppy imee puoleensa ;) Harmi. Ilman nollaa ykkönen ja piirinmestaruuskisoissa oltaisiin oltu hyvinkin korkealla.

Luoksepäästävyys 10
Paikallla makaaminen 9.5 (nuuskutteli)
Seuraaminen kytkettynä 9.5 (käsien asennosta menetys)
Seuraaminen taluttimetta 7.5 (roikkui hetken treeniliivissä, muuten oikein hyvä)
Maahan meno seuraamisen yhteydessä 8 (iski paniikki ja rytmi rikko käskyssä)
Luoksetulo 9 (tuli hyvin, vähän jäi haahuilemaan sivulle tulossa)
Seisominen seuraamisen yhteydessä 8 (valui ja istui vinoon)
Estehyppy 0 ( vaihdoin paikkaa ja karkasi hypylle, uusinta perfekt)
Kokonaisvaikutus 9 (hyvää työtä ja teki napakasti. Harmitteli vielä sitä hypyn nollaa, mutta sanoin että ei haittaa olin todella tyytyväinen vireeseen ja kokonaisuuteen)  eli 154.5 ja kakkostulos / Pernilla Tallberg

Se siitä alokas luokasta, kiitti riitti ja seuraava startti avoimessa luokassa. Nasta pääsee nyt pohjoiseen lintumetsiin pariksi viikoksi ja sen jälkeen fasaanien jekutusta :) Työ on tuottanut tulosta ja kyllä voi olla taas oikein tyytyväinen partasuihin, tietysti harmittaa että omat tyhjänpäiväiset virheet vei mitallit, mutta sellaista tämä koiraurheilu on. Ken leikkiin ryhtyy sen kestäkööt :)


Koira, ihmisen paras ystävä <3