lauantai 16. lokakuuta 2010

Wepille seuranmestaruus mini2-luokan hopeaa..

Tänään ratkottiin Lappeenrannan agilityurheilijoiden seuranmestaruudet. Tuomarina oli Annika Nisonen Helsingistä. Rata oli kiva ja sujuva, muutama ansa oli tietysti matkanvarrelle viritetty;)

Weppi kulki olotilaansa nähden ihan ookoo,  aamulla tiesin herätessäni ettei mitään kirkasta mitallia ole odotettavissa, senverran sisukkaasti tuo podengo rakentaa pesää sekä antaa murhaavia katseita jos joku nukkuvan koiran rauhaa häiritsee;)

Kolmos esteellä (mikä piti mennä takaa) hölmöilin itse, Weppi meni ohi- ja yritti sisukkaasti oikaista putkeen.. Neuvottelun jälkeen sain käännetyksi ja otetuksi hypyn uudelleen ja loppurata olikin mukavaa sunnuntaihölkkää.. Tuloksena siis 5virhepistettä, -o.66 ja kokonaiskisan 6des. Taitaa milteis olla sama sijoitus kuin viimevuonnakin.. ;)

Harrastaminen on aina mukavaa, mutta kilpailemisesta en niin paljoa tykkää- tuntuu siltä että se vie enemmin kuin antaa.. Aina jää hampaankoloon jotain pientä ja harvoin on täysin tyytyväinen kokonaissuoritukseen.
 Harrastuksien tulisi olla ihmisille voimavara ja henkireikä- kiire ja kilpailu on ihan ihmisen omaa keksintöä, tälle idealisimille voisi/pitäisi tehdä jotain?

Laun mini2-hopea mitalisti Weppi