maanantai 8. kesäkuuta 2009

Sateen jälkeen tulee aina pouta..


Kuten ilmoistakin voi päätellä minulla on menossa kesäloma.. No juu, onneksi sama keli on myös naapurillakin;) Kävin piipahtamassa pikavisiiteillä Espoossa, lähinnä shoppailemassa ja pitihän kylän komeimmat podengotkin käydä tervehtimässä;) Kiitokset Heinille ja ihanalle Aatos bortsulle majoituksesta, tervetuloa vastavierailulle;)

Weppi on nyt agilitystä tauolla, joten hyvä syy hioa tokopuolta kuntoon.. Luoksetulon lopetus paikkaa ajattelin muuttaa, jotenkin toivotonta se sivulle tulo täydestä vauhdista, mutta onneksi viisaammat toppuutteli, turhaa ottaa eteen-ja siitä sivulle, pahimmillaan 2 vinoa asentoa yhden sijasta. Totta, nyt vaan toistoja toiston perään ja ehkä se siitä pikkuhiljaa alkaa muokkaantua;) Koiraa olen hyvin tyytyväinen, innokkaasti tekee ja viretason saa nostettua pelkästään naksunnäyttämisellä, ollaan siis oikealla tiellä.

Käytiin eilen uistelemassa, Weppihän oli mainio laivakoira, tarkkaavaisesti vahti Kivijärven liikennettä ja kun mitään ei tapahtunut niin pötkötteli tyynen viileästi vällyjen välissä.. Fiksuna koirana vauhdin kasvettua paineli suosiolla tiukalle kiepille kapteeninjalkoihin, sieltä löytyi suojaisa ja lämminpaikka jalkatilasta. Munatkaan ei mennyt pataan, vaan "kilonen" kuha oottelee paistamistaan jääkaapissa;)