maanantai 5. huhtikuuta 2010

LAPPEENRANTA KR 4.4.2010

Kuvat Susanna Karppinen

Weppi and the boys, kennel IREZUMI

Lappeenrannan koiranäyttelyyn olin ilmoittanut molemmat koirat, ja varsinkin tämän bc-rouvan kohdalla olin kauhuissani,että mitäköhän ihmettä olen mennyt tekemään kun kehä käyttäytyminen ei ole ikinä ollut mitenkään kaunista ja harmonista;) No, Chiqin matka meinasi tyssätä jo rokotustarkastuksessa, koska eläinlääkäri oli merkinnyt rokotukset AINOASTAAN passiin eikä REKKARIIN, joka tietysti oli AINOASTAAN minulla mukana.. Ou mai good.. Onneksi löytyi kuitti tapahtumasta, siinä onneksi oli merkittynä rabiesrokotus sekä koiran tiedot.. Inhottava tilanne, mutta toisaalta kun tiesin kaiken olevan ok, niin ei tarvinnut hikeä pyyhkiä otsalta:)

Rui Oliveiralle bordercollieita oli ilmoitettu 30kpl, ja hänen mielestään 99% oli ERIn arvoisia, kuin myös Chiqi joka käyttäytyi yllättävän maliikkaasti.
"Nice head. Nice expression. a bit heavy shoulders. goog topline and movement."
Tuloksena VEK ERI1 ja VSP-vet

Dagmar Klein arvosteli podengot iltapäivällä, ja hänkin tykkäsi miltei kaikista podengoista ERIn verra, Uroksista voitto meni portugaliin,mutta loppusijoitukset menivätkin Wepin veljille sekä velipuolelle, hienoa!!
"exellent type, correct head,eyes,ears and expression. Exellent clean bite. Exellent prpportions at the body. Exellent movement. very nice temperament, well presented."
Tuloksena VAL ERI1 PN1 ja VSP

Näyttelyn loppuhuipennuksena oli IREZUMIn kasvattajaryhmä, jonka Maret Kärdi sijoitti BIS4!!! Todella upea saavutus- onnittelut vielä kertaalleen kasvattajille tästä on todella upea aloittaa tämä näyttelyvuosi!
ROP ja VSP