perjantai 1. toukokuuta 2009

Vappua ja vieraita..

Weppi wappuna 2009

Vietimme vappua mustavalkoisessa merkeissä eli saimme vieraaksi komiat bordercolliepojat Aatoksen ja Leevin, joten aattokin meni ihan koiramaisissa merkeissä. Ulkoilimme, treenailtii agia ja tottista, vapunpäivä menikin mätsärissä joka tällä kertaa olikin Mikkelissä. Paljon jäi niksejä ja neuvoja tottispuoleen Heinin vierailusta, taidamme ottaa käyttöön nämä aivan lähipäivinä;)

Mukavaa että tämä "saksalais-tyylisten" pakotteiden käyttö on vanhaksi jäänyttä koulutumenetelmää ja nyt rakennetaan liikkeet pienissä osissa niin että koira tarjoaa toiminnon ja ohjaaja on suht passiivinen. Weppikin keksi tarjota maahan-menoa jo kehässäkin, mikä on ollut meille jokseekin vaikeaa ilman apuja ja nyt tulee nähtävästi jo ihan liukuhihnalta *nauraa* Eli toko-podengon rakentaminen on hyvällä mallilla, ja missikin on oivaltanut että palkkaa saattaa saada välillä muustakin kun paikallaan seisomisesta;)


Tänään mätsärissä missi näytti jälleen kykynsä ja voitti ensin omanparinsa, ja sijoittui loppukarkeloissa loistavaksi kolmanneksi. Koiria oli paikalla sankon joukoin, pieniä koiria pelkästään taisi olla nelisenkymmentä. Mukavat vappupyhät takana, kiitoksia Heinille nikseistä ja neuvoista sekä mukavasta seurasta;)