keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Mikkeli KV 25-26.7

Aamullä lähdimme ajelemaan kohti Mikkeliä vesisateen saattelemana, Savitaipaleella nappasimme yhden missin matkaan eli bc-nartun Tähden. Mikkelissä vesisade senkuin yltyi yltymistään, vettä tuli enemmän kuin laki salli ja ravirata veti;) Ensimmäisenä kehässä oli Weppi, tuomarina Esko Nummijärvi, varsin jämpti setä ja ei ollut mikään jakokone Erin kanssa, Wepistä kumminkin tykkäsi ja ainakin karvanmitalla hävisi voittajalle:)

Arvostelu tässä: Erinomainen rotutyyppi, hieman korkeajalkaiselta vaikuttava, jolla kaunis pää, hyvä selkä ja häntä . Hyvä rintakehä. Eturaajat hieman pukkijalkaiset, takaraajat hyvät. Karvanlaatu hyvänlaatuinen mutta hieman puutteellinen tänään. Tuloksena VAL ERI2 PN2 ja VACA

Iltapäivällä aivan Gert Christenssenin viimeisenä arvosteltavana rotuna oli bortsut, bordercollieita oli 35kpl ja ERIä jaettiin n. 8kpl.. Huhheijaa, taso oli ainakin näin kentänlaidalta katsottuna parempi mitä tuomari antoi ymmärtää;) Suurempia odotuksia ei kehään mennessäni ei ollut, eipä sitä itse pysty tuomarin mielipiteeseen vaikuttamaan, ajatuksena olikin vain että esitetään koira niin hyvin kuin osataan ja lähdetään sitten kotia kohti. Yllätyksekseni Tähti sai ERIn ja oli loppujen lopuksi PN4, lopputulos miellytti minua ja toivottavasti myös koiran omistajaa;) Kehänlaidalta tiedettiinkin kertoa että olen aikoinani esittänyt kyseiselle tuomarille Lappeenrannassa bortsuja ja tienannut sekä ROP/VSP pystit handlaamilleni koirille. Enpäs muistanutkaan tämmöistä faktaa ollenkaan, olen ollut luultavasti niin pilvissä että on mennyt korkealta ja kovaa ohi:)

Olipas mukavaa olla vaihteeksi muidenkin koirien puikoissa, kesänäyttelyistä viis, päivän paras riemu oli se kun sai muiden koirat esiintymään ja pärjäämäänkin kovassa kilpailussa. Kysymys kuuluu että mistä saisi seuraavan projektin? Jos jotakin kovasti toivoo, se saattaa myös piakoin toteutua...;)Paikallien napakettu Weppi :)