lauantai 2. lokakuuta 2010

Nti podengo

Kuva Johanna

Tältä Weppi näytti 8vkon iässä, siinä oli paljon sitä jotain ja todella ihana pentu, mamman mussukka kaikin puolin :) Täytyy vielä mainita, että vajaa 4kk podengo oli Bis-pentu mätsärissä, ja yhteistuloksissa upeasti BIS 4


Kuva Johanna

Tässä tullaan Suomen valioksi Jaana Hartuksen avustuksella, ikää rapiat 2vuotta ja koira täyttää kaikin puolin kaikki haaveeni ja odotukseni.


Kuva Eini 2010

CIB Leniltä, todellakin kaikki suurimmatkin haaveeni ovat täyttyneet...Ja näin mennään kohti agility 2-luokkaa, treeniä 1krt/vko ja koirahan tekee juuri niinkuin sille opettaa ja on todella rehellinen sekä virheetön pikkukoira. Ja taatusti nousee piakoin kohti 3-luokkaa kunhan kartturi osaa tehtävänsä;)
Tänä kesänä käytiin myös Mejä-kokeissa ja luotto oli kova tuloksen suhteen, mutta olosuhteet oli vaikeat myös kokeneillekin koirakoille, mutta ylpeänä voin todeta ettei edes haulikonlaukaukset saa heiluvaa häntää pysähtymään, on se vaan ihana, aito sekä alkukantainen pystykorva:) Calor do Sol- kyllä ehdottomasti. Katsotaa mitä tulevaisuus tuo tullessaan, varmasti useita auringonpaisteisia päiviä, kiitos asianomaisille- tässä koirassa on vain sitä jotain.