keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Kuulo toimii oikealla koiralla:)

Eilen sain iltalenkillä ylimääräisiä sydämenlyöntejä kun rusakko loikkasi suoraan koirien eteen kesken leppoisan iltapyöräilyn. Portugalilainen ja saksalainen lähtivät molemmat lennokkaasti perään, kaivoin pillintaskusta ja kappas saksalainen kääntyikin välittömästi takaisin ja painui maate. Jestas sentäs, olin niin äimänkäkenä, että meinasin ajaa helkamalla ojaan;) Portugalilainen jatkoi matkaansa, hukan jälkeen tuli polleana takaisin kun pääsi pitkästä aikaa tosi toimiin. Kummastakin koirasta olen tavattoman ylpeä, Nastasta on tullut kuuliainen nuori neiti ja Wepistä varsinainen peto :DD

Illalla lähdettiin moikkaamaan tuttuja agilityhallille ja Weppikin pääsi tekemään radanpätkän varakartturilla, sinnehän se edelleen menee mihin ohjataan;) Keppeihin seura oli hankkinut ohjurit ja tietystihän niitä piti testata Nastalla. Tykkäsin niistä kovasti ja olen kyllä vakuuttunut siitä että ohjurit ovat 2000-luvun paras keksintö agilityssä;) Nastalla on nyt hyvä ja nopea tekniikka pujottelussa, kotiharjoittelu ei ole mennyt ollenkaan hukkaan ja muutenkin koira oli kuuliaisempi kuin aijemmin.

Työmaata tuusakkeessa on vielä vaikka kuinka, mutta kompromissikoiraksi ei ollenkaan huono veto- hyvistä tarpeista saa aikaiseksi vaikka mitä :) Kiitos vaan kasvattajalle;)


Lamaantunut saksansaukko