torstai 28. heinäkuuta 2011

ennen ja jälkeen.

Marraskuu 2010Maaliskuu 2011Heinäkuu 2011
Kuvat n. puolen vuoden välein. Nyppimistä oli aivan hullusti ja ei taida olla valmis vieläkään;) Nyt oli helpompi nyppiä kun oma maha ei ollut tiellä, muitakaan tekosyitä en keksinyt niin pitihän se karva vihdoin alas ottaa. Taitoa ei liiemmin ole ja lähikuvat paljastaisi karua totuutta usemmasta kaljusta läikästä:p

Ihanaa kun työ on vihdoin tehty, tekemättömät projektit ärsyttää aina- seuraavaksi pitäisi sisuuntua sen noudon osalta:)


Nuorimmaiset mökkireissulla Herajärvellä.


Lähdettiin viime viikonloppuna tyttöporukalla  Herajärvelle yökylään ja mukaan pääsi kaksi lauman nuorinta eli Nasta ja pikkuvauva. Todella onnistunut ja ihana reissu, kyllähän vauvan hoitaminen onnistuu saunanlauteilla niin kuin ennen vanhaankin.


Nastalla oli todella mukavaa ja multitalentkoira osallistui kaikkiin arkiaskareisiin. Katiskanlaitto ja onkiminen oli hauskimpia, saunapuiden pölliminen jännittävää ja baywatchtaitoja esiteltiin myös mökkinaapureille- lähinnä näytti siltä että enemmin hukuttaa  kuin pelastaa mutta hauskaa oli kaikilla. Todella miellyttävä mökkikoira kun ei hauku eikä karkaile ja pitää kontaktia yllä vaikkei kokoajan ole näkyvissäkään. Saksansaukko kuuluu Suomen luontoon, siitä ei ole epäilystäkään;)