torstai 2. huhtikuuta 2009

2.4 Knock-out kilpailut.

Tänään oli tarjolla agilityn knock-out kilpailut, joista mestari ratkaistiin pareittain, joista nopeampi ja virheettömämpi suoritus oli automaattisesti jatkossa. Radalla oli lähtö ja maali samassa, hyppyjen kautta käytiin mutkalla olevassa putkessa ja sieltä sitten erireittiä takaisin maaliin. Weppi juoksi peräkkäin 4 rataa, ja lopputuloksissa oli 2. nopein. Virheitä ei tullut, hyvin hallittua ja siistiä menoa, mutkaputkelle tuli niin lujaa että vauhti vähän töksähti- ja ripeänä tyttönä jouduin juoksemaan ulkokautta. Luvassa siis vielä putkireeniä- omakunto ei kestä moista pinkomista..Khöm..
Kaikista tyytyväisin olen koiran käytökseen, tuossa metelissä ja ihmispaljoudessa ei korvia lotkauttanut muille paitsi rapiseville namipusseille;)

Viikonloppuna onkin match showta kaksinkappalein, lähdetään hengailu mielellä, tuskin BIS voitto kahdesti samalle koiralle lankeaa, eihän se salamakaan samaan paikkaan iske:) Kiva tapa tappaa aikaa, ei tartte kotonakaan villasukkia kutoa, näkee uusia naamoja ja ihmisiä tuppaa tuo podengo kiinnostamaan kun ei aivan jokapäivä katukuvassa näy. Klaipedan näyttelyssä Liettuassa minut aikoinaan viitottiin pysymään paikallaan ja sitten siihen pelmahti ihmisjoukkio ottamaan kuvia moisesta harvinaisuudesta. Ja seuraavana näyttelypäivänä oli napattu matkaan ihminen joka osasi Englantia ja kyseli koirasta lisää, mitä viittomalla ei pystynyt edellispäivänä kertomaan.. Heh. Itse ainakin rodusta tykkään kovasti, mutta jokaisen ihmisen koira ei tämä siltikään ole.