lauantai 7. toukokuuta 2011

Nastan uusi ystävä:)

Tänään lähdettiin mökkiretkelle Nastan, Maaretin ja Joona-pojan kanssa. Retki onnistui paremmin kuin hyvin, nuoriso tuli hyvin juttuun ja niillä näytti olevan todella kivaa keskenään. Hippa sekä keppileikit oli molemmista tosi jees, haavereilta vältyttiin ja kumpikin osapuoli oli kotimatkalla melko uuvuksissa;)

Saksansaukko kävi myös tarkistamassa järvessä olleet katiskat  ja puljasi mielellään rannalla vaikka viimekesänä vielä aavistuksen vettä aristelikin. Nyt ei todellakaan arkaile, päinvastoin- yritin parhaani mukaan toppuutella huimapäistä uimamaisterin menoa jottei itsekkin joutuisi talviturkkia heittämään;) Vesityössä tuskin tulee olemaan ongelmia tällä koiralla, onhan sekin sentäs jotain vaikka seisominen onkin tällähetkellä hukassa.

Aurinkoiselle ja mukavalle päivälle arvosanaksi 10+ 
 Nasta taitaa kuvan perusteella olla hyvinkin samaa mieltä;)
agilityepiksiä Zeljko Goran mukaan;)

Pitihän se tietysti osallistua vielä Imatran epiksiin kun oli niii-in kaunis ilmakin;) Radassa oli jotakin hyvin tuttua, ja kappas siinähän oli paljon kohtia Zeljko Goran- valmennuksesta mikä oli taannoin Valkealassa, mitä itsekkin kävin seuraneidin roolissa katsomassa..

Alku tuntui olevan monelle hankala, mutta onneksi itsellä oli opit muistissa ja muisti vekata oikein niin koira kääntyi helposti oikeaan päähän putkea ja seuraavan hyppykompleksin juoksulinjatkin oli hyvin muistissa. Kompastukseksi tuli A-este, missä kerkesi kynnet käymään (omavirhe) ja siitä sitten HYL. Loppurata oli ihan humputtelua, Weppin taiteilijansielu ei tykännyt kieltämisestä ja loppurata oli mummotmäessä käsijarrupäällä-meinikiä, ei hirveesti kerrottavaa jälkipolville;) Mutta tästä viisastuneena- nyt jää lenkkarit oikeesti narikkaan ja sillä siisti :DD

Saksansaukolle on nyt oikeasti tullut korvat takaisin, tottelee niin nätisti vapaana ollessaan ja sisälläkin siitä on tullut pikkuvauva<3 Tykkää leikkiä selällään pitäen lelua etukäpälöiden välissä kuin kissa ja siitä sitten jumppaa lelua suuhun ja takas ylös. Taivas että naurattaa moinen tuusailu, on se vaan hupsu. Tällähetkellä reenataan julkisillapaikoilla joutenoloa, mikä tuntuu olevan nyt todella vaikeaa. Mutta eiköhän se tästä, hyvällä tai pahalla/ sopivalla miksauksella;)