keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Kahvileivän makuisia kesäpäiviä:)

22.6.2011 laumaamme liittyi pikkuprinsessa, joten ollaan nyt nautiskeltu rotinapullista ja päivät menee rattoisasti kun vieraita käy miltei päivittäin:) Vauvan kanssa menee kivasti ja koirat on ottaneet tulokkaan hyvinvastaan. Weppi on kiinnostunein pikkuihmisestä ja seurailee tarkasti vauvanhoitoa, Nasta tuo palloa ja Chiqikin on hyväksynyt tulokkaan paremmin kuin viimekesäisen saksansaukon..

 Koirat on nyt kesäterässä, lenkkeilyä lukuunottamatta ei olla ihmeempiä tehty, nautiskellaan vaan kauniista kesäpäivistä ja hoidetaan puutarhaa sekä pikkupilttiä. Itsekkin olen ns. sairaslomalla hätäsektion takia ja kaikki kiva on valitettavasti kiellettyä vielä muutaman viikonajan. Mutta onneksi yllättävän nopeasti olen toipunut, vointi antaisi huomattavasti enemmän periksi kuin lääkärinmääräykset- täytyy vain toppuutella että leikkaushaava sulkeutuisi hyvin ilman jälkikomplikaatioita.

Vietellään siis mukavia ja letkeitä kotihetkiä, iloitaan ystävien menestyksistä kisaradoilla, kokeissa sekä näyttelyissä- onnistumisen hetkiä on varmasti monenlaisia ja itselle tässäkohtaa riittää ihan perusarki jonka voi jakaa rakkaiden karvakorvien kanssa<3