maanantai 16. heinäkuuta 2012

Leireilyä osa kaksi

Sunnuntaina jatkettiin LPKYn tokoleirin merkeissä ja Nasta päästiin Katin oppeihin. Kokeiltiin häiriötreeniä ja kuplautumista, Nasta blokkasi häiriöt yllättävän hyvin pois ja ei lähtenyt Katin maanitteluihin ollenkaan mukaan. Kerran jouduin palauttamaan p.makuusta, seuraamisissa ei lotkauttanut korvia ylilentäville palloille. Erittäin hyvä! Ruutua, liikkeestä seisomista plus luoksetuloa tehtiin myös. Seuruu oli kyllä todella hyvää, olen vieläkin vaaleanpunaisessa onnellisuuskuplassa ja laitoin kisailmon Kirkkonummelle heti kotia päästyäni :D
Toivottavasti Kirkkonummella ei ole cityjäniksiä/vuohia kehän laidalla ilman niitä mahdollisuus yli 160 pisteeseen on olemassa:)

DO IT

*Kuplan tulisi kestää myös liikkeiden välit/ riistänkäry.. Miten?
*Taka-osa käyttöön.
*Vinoista p.asta häädöt- ja uusi yritys hetken päästä.
*hyppy paloitteluun


Fasaanit muutti viikonloppuna ulkotarhaan, yksi karkasi  ja yksi tais saada sydärin, mutta loput voivat erittäin hyvin :) Eukot pesivät heinäpaaleissa ja ukot keimailevat pyrstöpystyssä pitkin tarhaa.. On niillä ainakin tilaa, neliöitä on reilusti yli 90 ja orsia/puita/heinäpaalimajoja lisukkeena. Mukava seurailla tsirppejen touhuja, taitaa tulla haikeat jäähyväiset sittenkun osan porukasta siirtoistuttaa lähiympäristöön.