tiistai 11. toukokuuta 2010

agility Varkaus 2.5.2010

Lähdimme 05.00 kohti Varkautta ja tavoitteena meillä oli "Vapaun-nollaus" aavistuksen erilaisemmassa merkityksessä kuin yleensä- eli tavoitteena oli virheetön suoritus agilitykisoissa, ja sitähän saa mitä tilaa ;)

Ilma oli kurjista kurjin, vettä satoi kuin saavista, lämpötila +4 - ei todellakaan mikään piknikilma :) Vaikea lämmitellä/jäähdyttää koiraa, kun jokatapuksessa kastuu ja palelee entistä kovemmin, mutta sitkeesti sitä käveltiin ennen ja jälkeen suorituksen- eihän myö nyt niin sokerista olla, mutta voin taata että ensimmäiset ja viimoset ulkokisat Toukokuussa, ainakin Wepin kanssa. Tai sitten on todellakin lähdettävä Hagslöfintakki ostoksille, sekä treenattava enemmin sateessa, jotta saisi koiran toimimaan edes sinnepäin :)

Nimi ei yleensä miestä pahenna, mutta calor do Sol- kuvaa Weppiä erittäin hyvin. Koira nauttii auringonpaisteesta ja saunomisesta, mutta sadesäällä koiraa ei meinaa saada ulos millään vaan tekee stopin heti portailla ja yrittää tehdä nopean u-käännösen ja luikkii pöydänalle piiloon ;) ..niin ja sama kuvio toistuu, jos pakkasta on yli -9 :DDD

A-Rata oli minusta helpohko, mutta silti vain 2*nollatulos/44 koirakkoa. Weppi juoksi kokoradan käsijarrupäällä, mutta meni ainakin tarkasti sinne minne pitikin ja tuloksena 0 ja 2.sija!!! jee!!

www.youtube.com/watch?v=oQTxRcOKf54

(tuolta löytyy videota..)

B-rata oli aivan läpijuoksu hupsuttelua, tais kummallekin aikainen aamuherätys ja kurja ilma tehdä tehtävänsä ja motivaatio oli se ja sama :) Mutta rata näyttää huomattavasti kivemmalta miltä se tuntui, takkusinrata forever..

www.youtube.com/watch?v=ib1Py0Pw_9k