perjantai 2. heinäkuuta 2010Pennut on nyt nähty livenä Parkanossa, ja olen enemmin kuin tyytyväinen pentueeseen ja kasvattajaan, tästä on hyvä jatkaa odottamista :) Pentue oli äärettömän tasainen ja kerrankin levittelin käsiäni ja sanoin, että valinta jää  kasvattajan huoleksi, neljästä vapaana olevasta nartusta oli aivan mahdoton valita suosikkia. Suurin ja jykevin narttu kiinnosti  kasvattajan vihjauksella eniten, mutta eipä sen huonommaksi jääneet loputkaan.  

Emä oli tosi reipas ja ystävällinen, ja Lara näytti meille muutamat vesityöskentelytkin ja esimerkillisesti KVA-koira nouti linnun ohjaajallekin. Lara oli edellispäivänä käynyt järvestä saalistamassa hauen pennuilleen, omavaraista porukkaa nämä saksanseisojat;)

 Kasvattaja oli jättänyt edellisestä pentueesta pennun itselleen ja Mistykin oli tosi iloinen ja mainio nuorukainen, Kimmo puhuikin että odottaa koirasta paljon ja toivoi siitä tulevan paras koiran mikä tähän asti on ollut. Kaikki koirathan taitaa olla järestään KVA-tittelin omaavia, että en tiedä sitten mikä se seuraava saavutus sitten on ;)

Hyvä fiilis jäi pennuista ja kasvattajasta, todella mukava että erämies henkeen ja vereen ymmärtää myös agilityn ja tokon päälle; "kouluttaminen on aina plussaa ja ei ne koirat näytä agilityssä kärsivänkään."  
Välillä kaikki vaan loksahtaa kohdalleen, hienoa saada pentu tälläiseltä kasvattajalta ja toivon että tulevaisuus on valoisa useammassakin lajissa<3