keskiviikko 30. marraskuuta 2011


Pikkujoulujahti Kytäjän kartanolla tarjosi hienot puitteet mannermaiselle kanakoiralle, maastot olivat upeat ja fasaaneja oli varmasti sadoittain.. Nastalle tämä oli hiukan liikaa, ensi haussa törmäsi tuulenalta 20 linnunparveen ja yritti lähteä uiden perään.. Samassa rytäkässä katosi korvat loppupäiväksi ja ei saanut mitään järkevää aikaiseksi.. Noh, kyllä me oikeesti kotona osataan, nuori koira tarvitsee vain paljon aikaa ja kärsivällisyyttä onneksi sitä on isännällä enemmin kuin emännällä.. Jahtipäivä oli muutoin onnistunut, Pikku-Ainokin nukkui miltei kokopäivän ja vaipanvaihto onnistui myös skodassa;) Päivän päätteeksi oli kokous ja pientä purtavaa kodalla, hienot järjestelyt ja puitteet tykättiin kyllä kovasti.
Saksalainen monenviljankoira työssään...
Kotona ollaan yritetty jallittaa kolmea fasaania päivittäin, eilen olikin hieno työ Nastalta ja olisi ollut pudotuksen paikka. Toivottavasti tälläviikolla onnistuu uudelleenkin ja saadaan tipi tontiin.. Pitää keväällä istuttaa lintuja lisää, haasteellista tehdä riistatöitä kun linnut vilistää pitkin kyliä ja kukkopojat alkaa olemaan turhan ovelia.. Vaikeeta tämä kyllä on, peuratkin ovat tulleet ruokintapaikalle ja yritä sitten laittaa koiraa hakuun kun ei tiedä mikä on vastassa.. Onneksi Weppi kertoo kyllä jänisten läsnäolon ja Chiqi reagoi supiin, ostoslistalla ajavakoira?

kymmenen vuotta ikäeroa ystävyksillä. Chiqi on ehdottomasti porukan tottelevaisin, mutta kyllä rouva välillä koittelee omia rajojaan ja ottaa myös omankäden oikeuksia kun sille päälle sattuu ;)