sunnuntai 12. elokuuta 2012

Kyyhkyskausi starttasi jälleen..

saksanseisojalla on ollut vientiä kun  kyyhkyskausi alkoi perjantaina. Innokkaita metsämiehiä on pitäjä täynnä, mutta seisojaa/noutajaa ei sitten kellään. Nasta ei pistä pahakseen tästä erityisasemasta, on nyt niin Lassen koiraa ja makaa isännän jaloissa  kun on päässyt kunnon hommiin akkojen höpsötyksistä;).

Puussa olevasta kyyhkynkuvasta oli saanut hepulit ja  tiedotti siitä ukoille useampaan kun kukaan ei reagoinut muuten kun nauramalla:) Oli kuulema ollut huulipyöreenä ja kolisteli hampaita kun oli niin tohkeissaan ekasta lintubongauksesta.Voi pientä:)  Muuten on toiminut odotettua paremmin ja on nätisti noutanut pudotetut linnut Lasselle. Ukot ovat olleet ihmeissään ja kehuivat Nastaa kovasti  kun on niin kiltti, ei härvellä, höyryä eikä huutele ja oli tullut jänisajostakin pillillä pois. Ops, kerrankin tottelee juuri oikeassa paikassa :)

Shoppailin Nastalle Hurtan viilennysloimen kun oli Mustin ja Mirrin  -70% Alessa. Huippuostos, alku treenistä toimii lihastenlämmittämisessä ja lopuksi voi kastella tarpeenvaatiessa viilennysloimeksi. Materiaali on tosi mukavanoloista, voisin väittää että istuu ja toimii paremmin kuin BOT-loimet.(Vaikkakin markkinoidaan ainoastaan viilennysloimena) Ehdottomasti parhaimpia ja monikäyttöisempiä ostoksia ikinä ja olen yrittänyt vinkata kaikille kavereille että 20eurolla ehdoton must- hankinta :)