perjantai 24. huhtikuuta 2009

Agilitytreeniä..

Tänään kävin neitojen kanssa ihan omineen treenamassa ja taivas miten taitavia koiria mulla on, harmi ettei kukaan ollut todistamassa tätä ihmettä, itse ainakin leijun koko loppuillan;) Selkeesti omaan ohjaamiseen heijastuu kun on muita "ei niin tuttuja" kattomassa, eli sitä ei ole niin rento vaan vähän jäkittää ja jumittaa eikä uskalla antaa koiralle tarpeeksi tilaa suorittaa esteitä vaan pitää saatella loppuun saakka ettei vaan tule virheitä, ihan hassua. Nyt tosiaan toimi kaikki, vauhtia oli kivasti, lentävyyttä radoilla- eikä Weppikään kulkenut "namikäden" perässä vaan selkeesti luki ja haki hyppyjä- kyllä se naksu on sitten hyvä vekotin;) Keinuakin uskalsin ottaa ilman että kukaan ottaa vastaan, ja ei mitään ongelmia..

Chiqillä verryttelin ensin medi-hypyillä ja sitten vaihdoin maxeihin, ensimmäinen hyppy meni aivan läpijuoksuksi- ja karman laki puuttui peliin, esteensiiveke kaatusi suoraan rvan päälle ja pää kolahti ilkeän kuuloisesti siivekkeen tappiin, heh, siitäs sai=) Kappas vaan, loput rimat pysyivät kivasti ylhäällä ja oli ihan siistiä katsottavaa..

Pitäisi aivan näinä päivinä päättää että osallisuuko vai ei omiin kisoihin, toisaalta en tahtoisi pilata tätä hauskanpitoa nyt millään kisatavotteilla, ihan rennosti vaan henkseleitä paukutellen opettaisi uusia juttuja aivan rauhassa ja hakisi tätä kautta voimavaroja elämään sekä työhön.

Huomenna onkin mätsäripäivä, tällä kertaa piknik-kori lähtee Kausalaan, luvassa kaunista ilmaa ja mukavaa seuraa. Maltan tuskin odottaa;)