lauantai 9. lokakuuta 2010

Perussettiä..

Meillä lähestyy seuranmestaruuskisat kovaa vauhtia, ja Weppi on totaalisen "raskaana" ja vauhti on etatanluokkaa... Mutta nyt käytetään tilanne hyödyksi ja treenaillaan kontakteja sekä lähdössä pysymistä, hyvä hetki siihen. Hyvin toimii jälkimmäiset, tarjoaa itse two on/offia ja paikallakin pysyy erittäin hyvin. Harmi vaan kun kulkee nyt niin nihkeesti, mutta ainahan tää on juoksujen jälkeen tätä.

Nastan kanssa ollaan nyt humputeltu raveissa, kartsalla, kaupungissa ja metsässä, ei ole moksiskaan maailmanmenosta, uskomaton hermorakenne ja luonne ikäisekseen, mii laik. Eilen käytiin leikkimässä ja ottamassa hiukan tokoa agilityhallilla, hyvin pysyi käsissä vaikka toisella puolella hallia oli treenit täydessä vauhdissa. Siinä se vaan juoksenteli vapaana ja teki vaaditut asiat tollee 4kk ikäisenä välittämättä muusta kuin minusta. On se vaan outo;)

Perusasento on nyt vähän valahtanut, kun olen vaatinut katsekontaktia, enkä niin suoraa asentoa. Jees viisas koira. Pitää paikkailla. Nyt hirvijahtiin..