lauantai 23. toukokuuta 2009

Näyttelymeininkejä Riikaan 13-14.6


Weppi pääseekin juhlistamaan 3vuoden ikää ulkomaille, tarjolla 2*cac näyttelyä, 3yötä hotellissa ja miellyttävää bc seuraa Starlet Lordista. Alkoi arveluttamaan matkanjärjestäjien puolesta kun mitään ei kuulu ja raha ei tunnu kelpaavan, niin pahin pelkoni kävi todeksi- matka olikin yllättäen peruttu osallistujien vähäisen määrän vuoksi.. Mitä hittoa? 3vko jäljellä ja laivat tupaten täynnä.. Sihteeri-Kirsti soitteli puolisuomea läpi ja saatiin peruutuspaikat king tourilta, jee. Pisteet sulle;) Seuraavaksi pitikin jo kysellä näyttelyjärjestäjiltä onko ilmot tulleet edes perille kun perinteisesti iteljoonien kautta laitoin menemään.. Ja huokaus, listoilta löytyy 1 pkk podengo. (ja nimikin täsmäsi;)

Ihana lähteä kesälomareissuun, Riika on varmasti näkemisen arvoinen ja kaunis kaupunki, seura mitä mukavinta ja cacibbiinkin on 2 mahdollisuutta. Tulee jos on tullakseen;) Tämän toko/agility rassauksen jälkeen on mukava antaa kaikkivalta tuomarille, ei tartte kattoo itteesä peilistä ja miettiä miten huolimattomasti ohjasin/opetin tietyn kuvion. Koiran kroppahan on luojan luoma 39y ja 39x-kromosomia ja se on mikä on, näissä "temppuiluissa" pääpaino on ohjaajalla joka työstää koiransa pienistä paloista toimivaksi kokonaisuudeksi. Koiramme-lehden mukaan koira vastaa älykkyydellä 1.5-2vuotiasta lasta eli jos siltä pohjalta miettii niin aika paljon tarvii kukkia ja hattuja koulutuksessa;)

Ajattelin myös korkata loppukesästä tämän BIS-pentu 4.n kanssa vetskuluokan;) Ensimmäisissä näyttelyissä täräytty kokopotin(2001) ja siihen se sitten jäikin.. Kummasti virui ja venyi junnuluokkaan, ja eikä hirveesti parannelut avoimessakaan.. *nauraa* ..saas nähä miten rva porskutaa tauon jälkeen..

Kumpi ja Kampi edelleen, arvaatteko voittajan;)