keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Kisakirje..

Omg, nyt kolahti sähköpostiin Valjakkourheilunkilpailukutsu (kickspark)ja täytyy myöntää etten kyllä ymmärrä kisakirjeestä yhtään mitään.. En edes ymmärrä millaiset kengät pitää kuskilla olla..Käyköhän esim. agilitykengät/ suunnistuskengät/jalkapallokengät? Vai pitääkö olla sileet peruslenkkarit? Minkälainen kenkä on oikeasti vaaraksi koiralle ?  Pitää ilmeisesti ottaa pahvilaatikollinen kenkiä mukaan ja esitellä niitä järjestäjille jottei diskata heti lähtöviivalla :) Naurattaa jo valmiiksi kun lähen sinne pöllöilemään, tänään olikin aikomus värjät hiuksia vaaleammaksi niin menee sitten ihan sen piikkiin ;) Koskaan en ole talvilajeja Nastan kanssa kokeillut vedättäen, en edes tiedä uskaltaakohan se edes liikkua kelkan kanssa? Voi kamala, nyt taitaa iskeä paniikki. en taaskaan ole ajatellut asiaa ihan loppuunasti.. *kiroaa itsensä*

8.4. Kilpailija ei saa käyttää kenkiä, jotka voivat olla vaaraksi koiralle. Mistä tahansa materiaalista valmistetuilla kovilla nastoilla/piikeillä varustetut kengät ovat ehdottomasti kiellettyjä.

Sulanmaan valjakkourheilulajeja ollaan sensijaan treenattu ahkerasti ja eilenkin mentiinkin kickbiken kanssa aikamoiseissa lumipyryssä. Tiet oli osittain aivan tukkeessa ja lumipyryn seasta erotti ainoastaan Nastan pyllyn;) Noh, gpsiltä katsottaessa "pikkulenkki" olikin 8.5km (luulin että on max 5km) ja huippunopeus 30km/h (vaikka luulin että mummotkin pyyhältäisi ohi) Kyllä pyörä  kulkee myös talvikeleillä, lenkkimahdollisuuksia on ainakin rajattomasti kun pystyy menemään myös asfaltoiduilla teillä ilman huonoaomaatuntoa ja ei tartte pelätä hiekoituksiakaan. Nastan kanssa ollaan kovassa kunnossa kun sulanmaankausi alkaa, ehkäpä sitten kisoihin jo oikeasti tosi mielellä?

Nasta sanoo että disco-Aakkonen maistuisi kilpailuaamuna.  Vaikkei se mitään muuta mutta ajatus tuntuisi ainakin paremmalta ;)

Mutta valjakkokoiraa pitäisi nesteyttää 3h ennen kilpailuja ja koiran tulisi juoda vähintään 1.5l nestettä.