sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Match Showt 4-5.4

Tämä viikonloppu meni kuin menikin koiramaisissa kujeissa, tarjolla oli
2kpl match showta ja tokihan niihin molempiin piti osallistua ettei vaan joutudu tekemään tekemättömiä töitä, vaan pääsee kehänreunalle karkuun..

Veto oli sinänsä hyvä, koska pärjäsimme molemmissa reippaasti yli odotusten, Virolahdella olimme BIS1, taakse jäivät suuret ja näyttävät koirat, podengo vaan porskutti kylmän viileesti kärkeen, eikä sieltä paikkaa kenellekkään luovuttanut;)

Tänään ajelimme kohti Imatraa, ja jotain käsittämätöntä oli järjestelyissä, paikalla reilusti yli 100 koiraa ja 2 tuomaria, juupa.. Mätsäripaikkana oli kaupungintalon teräsrakenteinen sekä avonainen parkkihalli mikä oli reilusti kylmempi kuin ulkoilma ja kehinä oli pari postimerkin kokoista länttiä. Eli piti käydä ulkona lämmittelemässä ja sitten taas kurkata miten kehät sisällä pyörii. 3h.n odottelun jälkeen pääsimme vihdoin kehään, punainen tärskähti ja sitten taas odoteltii tunti että päästään uudelleen kehään. Weppi oli jälleen aivan liekeissä ja porskutteli kuin euroopan omistaja ja rahkeet riittivät tällä erää 2.sijaan, läheltä liippasi tänäänkin se BIS-kehä tiketti;)

Mukava viikonloppu mukavassa seurassa, voiko ihminen elämältään enempää vaatia?

Ei kommentteja: