sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Kakkosluokka korkattu 20.11

Eilen käytiin Wepin kanssa ensimmäistä kertaa kakkosluokan agilityradoille, Weppi karkasi molemmilla radoilla putkeen- mutta olen enemminkuin tyytyväinen koiran vireeseen ja haluun tehdä töitä se meni oikeasti lujaa :D Vauhti riittää enemmin kuin hyvin kakkosen palkintopallille, kunhan löydetään meille sopivat radat niin nousu kolmosiin ei ole ollenkaan mahdoton,niin hyvä fiilis jäi kisoista.

Kumpikin hylkäys tapahtui aivan radan alussa, tokalla radalla olin vieläkin skarpimpi putken kanssa, mutta sinnehän se livahti niistoista huolimatta. No, loppurata olikin vauhdikasta ja kaunista yhteistyötä, mii laik :) Kylläpä mulla on mukava koira, radan jälkeen oli taas kierrokset poissa ja nautiskeli diivamaiseen tapaan yleisön huomiosta.

Nastan päiväkirja merkintöihin voisi kirjoittaa että hauskaa pidetään agilityhallilla palloa viskellen ja vietillä mennään siivekkeiden välistä ilman rimaa.. Niin ja putkea ollaan koitettu sekä keppejä. Toko rintamalle kuuluu myöskin hyvää, imuuttamisella seuruutellaan ja liikkeestä maahanmeno alkaa olemaan aikas hyvä;) Näyttelypuoli onkin taas katastroffi, toheltaa mahottomasti ylimäärästä ja rakastaa kaikkia koiria sekä ihmisiä, eikä todellakaan meinaa pysyä nahoissaan, mielenhäiriö on ollut kyllä paha kun näyttelyyn menin ilmoittamaan:) Mutta huumorilla mennään, rankasemaan en ala kun käytös varmasti tasoittuu iänmyöten, jätetään mieluummin palkinnot Helsinkiin ja pidetään hauskapäivä puppy showssa.
Ei kommentteja: